Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!

Оголошення для учнів 11-х класів

Date: 24 лютого 2021 о 18:23, Refreshed 24 лютого 2021 о 18:28
160 views

Для бажаючих отримати юридичну освіту та поповнити лави Національної поліції України розпочато відбір кандидатів на навчання за державним замовленням на факультеті підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Факультет здійснює підготовку фахівців першого рівня вищої освіти (бакалавр) за освітньою (професійною) програмою 081 «ПРАВО (поліцейські)» спеціалізації «Стратегічні розслідування». Термін навчання – 4 роки (денна форма). 

Курсанти отримають: безкоштовне державне забезпечення форменим одягом та харчуванням, проживання в сучасному гуртожитку, медичну допомогу та лікування у відомчих закладах охорони здоров’я. 

Випускники факультету будуть працевлаштовані в управління стратегічних розслідувань в Харківській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та здійснюватимуть професійну діяльність, пов’язану з реалізацією повноважень Національної поліції України в частині протидії організованій злочинності, злочинності в органах державної влади, управління, місцевого самоврядування, боротьби з корупцією та хабарництвом, захисту прав і свобод людини і громадянина та об’єктів права власності від протиправних посягань.

Для оформлення особової справи кандидата на навчання необхідно подати online заяву на  веб-порталі https://osvita.np.gov.ua/, який призначений для електронної реєстрації абітурієнтів у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, та звернутися до управління стратегічних розслідувань в Харківській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України за адресою: 
61023, м. Харків, вул. Весніна, 14, 1-й під’їзд, каб. 315.

Контактні телефони : (057) 7059-328, 066-277-14-50

МАЙБУТНІМ ПОЛІЦЕЙСЬКИМ!

ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2021 РОКУ

ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ!

Бажаючим отримати юридичну освіту та поповнити лави працівників управління стратегічних розслідувань в Харківській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ пропонує навчання за державним замовленням на факультеті підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань.

Глобалізація всіх соціально-економічних процесів, зростання рівня міграції, у тому числі, нелегальної, складне безпекове середовище, у якому перебуває Україна, збільшення обсягів незаконного обігу вогнепальної зброї, у першу чергу за рахунок її витоку з тимчасово непідконтрольних владі регіонів, широкі можливості, які надає користувачам Інтернет та новітні інформаційні технології, у поєднанні з “наздоганяючим” та подекуди несистемним характером заходів, що вживаються правоохоронними органами, виступають об’єктивними чинниками, що створюють підґрунтя для поширення в Україні злочинів, що вчиняються організованими групами та злочинними організаціями, у тому числі такими їх різновидами як банди, терористичні організації, незаконні збройні формування тощо. Високий рівень стійкості та законспірованості, орієнтованість організаторів злочинної діяльності на максимальне розгалуження корупційних та міжнародних зв’язків очолюваних ними організованих груп та злочинних організацій виступають внутрішніми факторами, що обумовлюють посилення позицій організованої злочинності на території України. Наведене вимагає якісно нових умінь та навичок від фахівців, задіяних в системі попередження, виявлення та припинення організованих форм злочинності.

З метою підготовки працівників Національної поліції саме цього напряму професійної діяльності Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ розпочато підготовку фахівців в галузі знань «Право» за спеціалізацією «Стратегічні розслідування» на факультеті підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань. Вказана спеціалізація дає змогу на високому рівні готувати фахівців, які зможуть працювати в підрозділах Національної поліції України та здійснювати професійну діяльність, пов’язану з реалізацією повноважень в частині протидії організованій злочинності, злочинності в органах влади, управління, місцевого самоврядування, боротьби з корупцією та хабарництвом, захисту прав і свобод людини і громадянина та об’єктів права власності від протиправних посягань.

Факультет підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Дніпропетровського ДУВС створений з метою підготовки фахівців першого рівня вищої освіти (бакалавр) за освітньою (професійною) програмою 081 «ПРАВО (поліцейські)» спеціалізації «Стратегічні розслідування» за прикладними орієнтаціями:

• «Протидія організованій злочинності в органах державної влади та управління»;

• «Боротьба з організованою злочинністю».

Термін навчання – 4 роки (денна форма). Зазначена програма дає змогу на високому рівні готувати працівників, які будуть працевлаштовані у відповідних підрозділах Національної поліції України та здійснювати професійну діяльність, пов’язану з реалізацією повноважень Національної поліції України в частині протидії організованій злочинності, злочинності в органах державної влади, управління, місцевого самоврядування, боротьби з корупцією та хабарництвом, захисту прав і свобод людини і громадянина та об’єктів права власності від протиправних посягань.

Серед головних навчальних дисциплін: «Кримінальне право», «Кримінальний процес», «Оперативно-розшукова діяльність», «Криміналістика», «Фінансове право», «Іноземна мова», а також комплекс дисциплін прикладної орієнтації: «Економіка підприємництва», «Основи економіки та підприємництва», «Протидія організованій злочинній діяльності у сфері публічних закупівель», «Оперативно-розшукова протидія злочинам загальнокримінальної спрямованості, вчинених ОГ і ЗО», «Виявлення, припинення і розслідування фінансових та економічних злочинів, вчинених ОГ і ЗО», «Організація роботи підрозділів стратегічних розслідувань», «Основи фінансової розвідки», «Основи кримінального аналізу» та ін.

Кандидатам з числа цивільних осіб, що бажають навчатися на факультеті підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Дніпропетровського університету внутрішніх справ необхідно зареєструватись на  веб-порталі https://osvita.np.gov.ua/

Перед заповненням електронної анкети необхідно ознайомитися з порядком відбору кандидатів на навчання, інформацією про підготовку кадрів для Національної поліції на офіційному веб-сайті Дніпропетровського університету внутрішніх справ (dduvs.in.ua).

Порядок відбору кандидатів

ЕТАПИ ВІДБОРУ

До вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, можуть бути зараховані громадяни України, яким станом на 31 грудня року вступу виповниться 17 років.

  1. ПОДАННЯ ДОКУМЕНТІВ

Заповнення онлайн-анкети та подання необхідних документів

  1. МЕДИЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ

Медичний огляд з метою встановлення придатності кандидатів за станом фізичного та психічного здоров'я

  1. СПЕЦІАЛЬНА ПЕРЕВІРКА

Перевірка відомостей про кандидатів щодо існування обмежень, пов'язаних із прийняттям на службу до поліції

  1. ФОРМУВАННЯ ОСОБОВОЇ СПРАВИ

Оформлення документів поданих кандидатами та направлення їх до ВНЗ

  1. ПЕРЕВІРКА РІВНЯ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ

Вправи на силу та витривалість

  1. ЗАКЛЮЧЕННЯ КОНТРАКТУ

Укладання тристороннього контракту

ПОДАННЯ ДОКУМЕНТІВ

ЗАПОВНЕННЯ АНКЕТИ

Щоб розпочати участь у конкурсі, необхідно заповнити анкету

Створюючи онлайн анкету, ви обираєте:

- навчальний закладДніпропетровський державний університет внутрішніх справ,

- спеціальність «Право»,

- спеціалізацію«Стратегічні розслідування».

- територіальний орган поліції, до якого плануєте подавати документи на вступ – ГУНП в Харківській області.

Зверніть увагу:

Для заповнення анкети Ви повинні мати особисту електронну поштову скриньку (поштові скриньки з російськими доменами не розглядаються), через яку здійснюватиметься активація Вашої анкети та будуть надсилатися повідомлення про проходження етапів відбору.

Зберігаючи анкету, Ви підтверджуєте достовірність та правильність внесених даних.

НАДАННЯ ПАКЕТУ ДОКУМЕНТІВ

Для участі в конкурсі необхідно підготувати та надати за вказаною адресою наступний пакет документів: 

Управління стратегічних розслідувань в Харківській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України

61023, м. Харків, вул. Весніна, 14, 1-й під’їзд

(057)7059-328, 066-277-14-50

1) письмова заява про направлення на навчання із зазначенням структурного навчального підрозділу ВНЗ та спеціальності;
2) анкета кандидата на навчання визначеного зразка;

3) автобіографія;
4) фотокартки 9х12 см (2 шт.), 3х4 см без куточка (6 шт.), 3,5х4,5 см без головного убору, на матовому папері (2 шт.);
5) 2 копії паспорта громадянина України та 2 копії реєстраційного номера облікової картки платника податків;
6) копія військового квитка/посвідчення про приписку до призовної дільниці чи посвідчення особи військовослужбовця (для військовозобов'язаних або військовослужбовців);

7) свідоцтво про народження;

8) довідка про склад сімї;

9) докумети про розірвання шлюбу батьків (за наявності);
10) згода на проведення спеціальної перевірки відповідно до Закону України «Про запобігання корупції»; і на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
11) копія документа (за наявності), який підтверджує право на спеціальні умови щодо участі у конкурсному відборі при вступі для здобуття вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти;
12)
копія документа державного зразка про здобутий ступінь (освітній, освітньо-кваліфікаційний рівень), на основі якого здійснюється вступ, і додатка до нього;
13) копії сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання  з наступих предметів:

Конкурсні предмети

Перший

Другий

Третій

Українська мова і література

Історія України

Математика або іноземна мова

(за вибором здобувача)

УВАГА! Будуть прийматися сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) 2018, 2019, 2020 та 2021 років, іноземна мова – 2019 – 2021 рр).

МЕДИЧНЕ ОБСТЕЖЕННЯ

Служба в поліції потребує високого рівня фізичного розвитку, сили й витривалості та відповідних рис психологічного профілю, тому до кандидатів встановлені особливі вимоги щодо стану здоров’я, фізичного розвитку та індивідуальних психофізіологічних особливостей.

Відповідність стану кандидатів на навчання визначає медична (військово-лікарська) комісія МВС згідно Наказу МВС України № 285 від 03.04.2017 р.

Медичний огляд включає в себе фізичне і психологічне обстеження та передбачає огляд лікарями-спеціалістами, проведення аналізів та тестів, отримання електрокардіограми (ЕКГ) та знімка флюорографії.

Ви можете отримати результати необхідних аналізів, ЕКГ та флюорографії в день проходження медичного обстеження або заздалегідь в іншому медичному закладі, якщо бажаєте прискорити процес обстеження.

Для проходження медичного огляду необхідно мати наступні документи:

1. Направлення на медичний огляд для проведення лікарської експертизи за формою, що видається підрозділом кадрового забезпечення;

2. Дві фотографії розміром 3х4;

3. Паспорт громадянина України;

4. Для військовозобов’язаних – документи, що засвідчують відношення особи до військового обов'язку;

5. Військовослужбовці, які були звільнені зі служби протягом останнього року і є кандидатами на вступ до ВНЗ, надають витяги з медичних документів військових частин або медичну характеристику;

6. Детальний витяг з медичних карт амбулаторного хворого, що ведуться у лікувально-профілактичних установах за місцем проживання, роботи, навчання або служби, виписки з медичних карт стаціонарного хворого, дані диспансерного обстеження і лікарського нагляду, висновки, інші медичні документи, що характеризують стан здоров'я особи за період не менше ніж за останні п'ять років;

7. Довідка - витяг про проведенні щеплення, заповнена медичною установою за місцем проживання;

8. Довідка (сертифікат) з психоневрологічного диспансеру (від лікаря-психіатра);

9. Довідка (сертифікат) з наркологічного диспансеру (від лікаря-нарколога);

10. Довідка (сертифікат) з туберкульозного диспансеру з результатами флюорографії (від лікаря-фтизіатра).

ПРИМІТКА (щодо проходження медичного огляду)

Суттєву кількість часу під час проходження лікарської експертизи займає здача кандидатами необхідних аналізів та проходження окремих медичних обстежень а саме:

- рентгенологічне (флюорографічне) обстеження органів грудної клітини,

- загальні аналізи крові та сечі,

- аналіз крові на цукор,

- обстеження на сифіліс (реакція Вассермана),

- обстеження на гепатити B, C ,

- обстеження на ВІЛ-інфікування.

Кандидати на службу в поліцію можуть надати документально оформлені результати зазначених обстежень, проведених протягом одного місяця до медичного огляду.

За для економії часу, та прискорення проходження лікарської експертизи, вище вказані медичні обстеження і аналізи можна отримати за місцем проживання, та надати ВЛК до проходження медичного огляду.

Медичні документи (довідки, сертифікати, виписки, тощо) обов’язково мають бути завірені печаткою (штампом) лікувального закладу і особистою печаткою лікаря.

СПЕЦІАЛЬНА ПЕРЕВІРКА

Стосовно кожного кандидата проводиться перевірка щодо обмежень, пов'язаних із прийняттям на службу до поліції згідно Закону України «Про Національну поліцію» Закону України «Про запобігання корупції»та Закону України «Про очищення влади».

ОФОРМЛЕНА ОСОБОВА СПРАВА НАПРАВЛЯЄТЬСЯ ДО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

По прибуттю у визначений термін до університету вступники повинні надати відбірковій комісії наступні документи:

– Паспорт громадянина України

– Оригінал документа про отримання повної загальної середньої освіти з додатком.

– Оригінал сертифікати ЗНО за відповідний рік.

– Військовий квиток або посвідчення про приписку до призовної дільниці (для юнаків).

– Оригінали документів, що підтверджують право на пільги

Конкурсний бал для осіб, які вступають на денну та заочну форми навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти, обчислюється шляхом додавання балів сертифіката з конкурсних предметів (вступних іспитів), середнього бала документа (додатка до документа) про повну загальну середню освіту, помножених на відповідні вагові коефіцієнти, та балів вступного  іспиту (оцінювання рівня фізичної підготовленості).

Для конкурсного відбору осіб, які вступають до університету на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти для отримання освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 081 «Право», зараховуються бали сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання (результати вступних іспитів) з: української мови та літератури; історії України; математики або іноземної мови (на вибір вступника) та вступного  іспиту (оцінювання рівня фізичної підготовленості).

Мінімальний конкурсний бал для вступу складає  140 балів.

ПІДГОТОВКА БАКАЛАВРІВ НА БАЗІ ПОВНОЇ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

ДЕННА ФОРМА НАВЧАННЯ (КУРСАНТИ)

СПЕЦІАЛЬНІСТЬ (ТЕРМІНИ НАВЧАННЯ)

ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ – МІНІМАЛЬНИЙ БАЛ (ВАГОВИЙ КОЕФІЦІЄНТ)

Факультет підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань

081ПРАВО (4 роки)

1. Українська мова та література – 100 (0,2)

2. Історія України – 100 (0,25)

3. На вибір – математика/іноземна мова –        100 (0,2)

4. Конкурс фізичних здібностей – (0,2)

ПЕРЕВІРКА РІВНЯ ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ

Під час тестування кандидати здають нормативи:

  • комплексна силова вправа,
  • біг на 100 м,
  • біг на 1000 м.

ТАБЛИЦЯ

нормативів з фізичної підготовки кандидатів на навчання до ДДУВС (200 - бальна шкала)


 

ЗАКЛЮЧЕННЯ КОНТРАКТУ

Підготовка фахівців за державним замовленням у вищих навчальних закладах із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, проводиться на підставі контракту про здобуття освіти, який укладається між навчальним закладом, відповідним органом поліції та особою, яка навчається.

У разі виникнення питань щодо вступу на навчання, Ви можете звернутись до:

- Управління стратегічних розслідувань в Харківській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України

м. Харків,

вул. Весніна, 14 (1-й під’їзд)                                             (057)7059-328, 066-277-14-50

Comments:
Only authorized users can leave comments.